'Cursus Pools'.

2004.01.11 Nasza Polonia

In september 2004 a.s. gaat weer een aantal PNKV-cursussen Pools van start. De cursussen zijn jaarcursussen van 25 lessen: ze starten in de laatste week van september en gaan door tot einde april/begin mei met onderbrekingen tijdens de schoolvakanties. De lessen worden wekelijks gegeven en duren in de regel anderhalf uur.

 

De PNKV organiseert cursussen voor beginners en voor gevorderden. Alle informatie wordt gegeven door de docenten bij de genoemde cursusplaatsen.

Indien die niet bereikbaar zijn kunt u vanaf medio augustus ook contact opnemen met de , de heer Rene de  Zeeuw, wnd. Bestuurslid Taal en Taalcussussen onder Telefoonnummer 070 - 345 78 69 en E-mail: cursussen@pnkv.nl onder vermelding 'Cursus Pools'.

Alle genoemde cursussen gaan alleen door bij voldoende belangstelling. PNKV-leden en degenen die bij aanvang van de cursus PNKV-lid worden kunnen een aantrekkelijke korting op het lesgeld krijgen. De eerste les heeft steeds het karakter van een open bijeenkomst: u krijgt dan alle informatie over tijden, plaatsen, materialen en kosten en kunt u ter plekke inschrijven.

Bij de meeste cursussen wordt gebruik gemaakt van de boeken van B. Bartnicka, Wij leren Pools. Wie Pools wil leren, maar geen tijd heeft om wekelijks een cursus te volgen, kan de taalboeken ook bestellen via de Boekenservice. 

Website: www.pnkv.nl