Kunstjes in Brooddeeg

 

2009.03.01 Nasza Polonia


Feestelijke manifestatie ‘Kunstjes in Brooddeeg’ in het Atrium Stadhuis Den Haag

op zaterdag 11 april 2009.


van 12:00 tot 14:00 uur

kosten 1,50 Euro per kind


Dit is een uitnodiging voor alle kinderen (vanaf 7 jaar) in de stad die zin hebben om het feest van de lente te vieren. In het Atrium van het Stadhuis is een feestelijk programma waaraan je zelf meedoet door jouw kunstjes in brooddeeg te maken. Je maakt een prachtig kunstje voor jezelf en één voor een ander kind. Het thema is Licht. Bedenk iets leuks rond licht, en kleur en versier en ruil je kunstjes met een ander kind.

Jeugdauteur en illustrator Harmen van Straaten komt jullie op het podium inspireren met een verhaal en tekeningen. Hij is getipt voor de Kinderjury 2009 en zijn verhalen en illustraties zijn geweldig mooi en vol humor. Precies zoals hij zelf is!


Kinderworkshop bij Bakker

 

Den Haag is de gastvrije, internationale Stad van Recht en Vrede dus kom en ontmoet kinderen uit allerlei delen van de stad en van allerlei nationaliteit. Neem één van je ouders mee want de beste bakkers van de stad komen ook en zij demonsteren hún speciale ‘broodkunstjes’. Deze Haagse bakkers vertellen over Hollandse lekkernijen, Engels gingerbread, Marokkaans tajine brood, Duitse Laugenbretzel en nog veel meer, en zij brengen de ouders op nieuwe ideeën rond lekker brood.

 

Geniet van de kleurige, gebakken kunstjes want de bakkersovens staan in het Atrium voor je klaar!


Je kunt je inschrijven bij de bakker in je buurt waar een ‘Kunstjes in Brooddeeg’ affiche hangt.

De volgende bakkers doen al mee: Bakkers Laurens Bosman, Bakkers Driessen, Gaia Biologisch Duits Brood, Bakkers Hans en Frans Hessing, Firinci Harput, Kelly’s Expat Shopping, Bakkers Van der Pluijm Roodenrijs, De Poolse Bakker, Uw Marokkaanse Voordeelbakkers.

 

Organisatie en informatie:

Hetty Looman: 070 - 388 24 12

info@kinderboekenstad.nl

 

De Poolse Bakker
Jan Jakasd

telefoon 06 - 412 899 62
Jakasd@hotmail.com

Schoolstraat 15, 2282 RD Rijswijk
www.depoolsebakker.nl