Nationale Kunstweek en Landelijk Atelierweekend 2017

 

2017.10.05 Nasza Polonia

 

 

Van 4 tot en met 12 november vindt in heel Nederland de Nationale Kunstweek plaats. Een groot aantal ateliers, kunstinstellingen, galerieŽn, kunstuitlenen en gemeenten biedt tijdens de Kunstweek extra activiteiten, workshops, aanbiedingen, exposities en meer, waardoor kunstliefhebbers in heel Nederland een week lang extra van beeldende kunst kunnen genieten.

De Kunstweek start met de bekendmaking van de Kunstenaar van het jaar. Daarna vindt in het eerste weekend het Landelijk Atelierweekend plaats (4 en 5 november), dat dit jaar voor de tweede keer wordt georganiseerd. Tijdens dit weekend stellen beroepskunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor geÔnteresseerden. Kunstliefhebbers kunnen zo het atelier van een kunstenaar bekijken en kunstenaars laten zo meer mensen kennismaken met hun werk. Circa 300 ateliers in heel Nederland doen mee. Daarmee is het dit jaar weer gegroeid en is het het grootste atelierweekend in Nederland.


De Kunstweek wordt afgesloten met een grootschalige, internationale kunstbeurs: de Nationale Kunstdagen op 11 en 12 november in de Beursfabriek in Nieuwegein. Ruim 220 kunstenaars tonen en verkopen daar hun werk.

Kunstliefhebbers vinden op Kunstweek.nl en Landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties.

 

 

Deelnemende atelier 4 en 5 november 2017 :

Grace Wychowanska Atelier

 

Noordeinde 47 d
2514GC Den Haag
Zuid-Holland

MOB. 06 13 57 82 70

Tijd en ruimte - daar is het waar ze haar antwoorden probeert te vinden.

Haar schilderij kan worden beschreven als een soort poëzie. Er zijn twee belangrijke thema's te vinden in haar werk: reizen door tijd en architectuur.


http://landelijkatelierweekend.nl/ateliers/locatie/grace-wychowanska-atelier-den-haag