Ongekende kwaliteiten

 

2007.02.14 Nasza Polonia

 

Column

Ik ken haar nog niet zolang, ik heb haar leren kennen in de stad, ik zag haar in een winkel en dacht “wauw” die ziet er leuk uit. Zoals het zo vaak gaat kijk je nog eens goed naar haar en denk je zou zij de ware zijn? zou zij het zijn waar ik m'n leven mee wil delen?


Kunnen wij het met elkaar vinden en dat voor een lange tijd? Ik hou er namelijk niet van dat zoiets een korte levensduur heeft, het is niet iets om ligt mee om te gaan het zou me verdriet doen als ze me in de steek zou laten. Tja het zette me wel aan het denken, “zal ik maar verder lopen en kijken of dat ik ergens anders tegen aan loop” met de kans dat als ik later weer terug kom zij weg is? Het was wikken en wegen, je kunt je misschien voorstellen dat ik even de moed nodig had om de stap te nemen om met haar kennis te maken. Uiteindelijk stapte ik op haar af en gaf haar een hand en hield haar goed vast, ze voelde meteen goed aan ik was direct verliefd op haar en wist, zij is de ware. Een van de verkopers was het met me eens toen ik het hem vertelde, ze is een schoonheid met klasse.


Nu ken ik haar tweeënhalve maand ze is enorm trouw en heeft me niet een keer in de steek gelaten, ja ik ben een enorm gelukkig mens. Ik gun iedereen zo’n fantastische vriendin die zo goed voor me zorgt, mijn moeder heeft alweer gelijk, “op ieder potje past een dekseltje” pleegde zij te zeggen. Welnu dit dekseltje heeft mijn leven definitief verandert. We doen het gemiddeld twee keer in de week en achteraf kijk ik haar aan en denk ik, hou van je!

 

Haar naam? Haar naam is Expression, gemaakt door Philips met maar liefst 1700 wat.

Clean comfort cassette staat er boven op m'n nieuwe vriendin, tja ik gun iedereen zo'n vriendin ze is een geweldige stofzuiger met ongekende kwaliteiten.

 

 

Gerard Bouman

 

Onenigheid tussen echte vrienden,

Echte Collega’s, heeft geen betekenis.

Gevaarlijk zijn alleen de geschillen tussen mensen

Die elkaar niet goed begrijpen.