ECKHART GALLERY PRESENTEERT FINE ART FOTO EXPOSITIE VAN RODNEY SMITH - THE END

 

2009.11.06 Nasza Polonia

 

De Eckhart Gallery presenteert van 8 november tot en met 31 december een speciale expositie van kunstfotograaf Rodney Smith, ter ere van zijn veertigjarig jubileum als fotograaf.

 

De in New York woonachtige Rodney Smith zal zelf aanwezig zijn bij de opening om zijn enigszins surrealistische stijl toe te lichten. Tevens wordt zijn nieuwe boek ‘The End’, waaraan Smith ruim tien jaar heeft gewerkt, gepresenteerd. De expositie zal bestaan uit een aantal originele kunstwerken uit dit nieuwe boek.


Rodney Smith is een internationaal bekroonde fotograaf die gespecialiseerd is in zwart/wit fine art fotografie met humoristische thema’s waarin veelal een meervoudige boodschap is verwerkt.

Rodney Smith

Colin with clock eyes
New York (2005)

 

‘The End’ wordt uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 1000 stuks, gesigneerd door Rodney Smith. Het boek toont in bijna 200 grootformaat pagina’s (het boek zelf meet 41 x 51 centimeter) een verzameling kunstfoto’s uit Rodney Smith’s surrealistische portfolio van de laatste 20 jaar.

 

Op zondag 8 november om 14:00 uur wordt de expositie geopend door Rodney Smith in de Eckhart Gallery aan het Noordeinde 160 in Den Haag.

 

De expositie is gratis te bezichtigen.

 

Voor meer informatie over Eckhart Gallery, zie www.eckhrtgallery.com

Voor meer informatie over Rodney Smith, zie www.rodneysmith.com

Voor meer informatie over de galerie, de expositie, het boek of voor een press kit kunt u contact opnemen met Teun van den Dries (teun@eckhartgallery.com) of Frank van Haalen (frank@eckhartgallery.com)